Yksityistunnit

YKSITYISTUNNIT: 70 e/ 1 h

Useamman tunnin ollessa kyseessä teemme aina tarjouksen!

YKSITYISKOULUTUKSET

Yksityistuntien sisältö

Yksityistunnit suunnitellaan kunkin koirakon tarpeiden ja toiveiden pohjalta, johon vaikuttaa myös mm. koiran rotuominaisuudet, oppimishistoria, terveydelliset seikat sekä ohjaajan oma lähtötaso ja tavoitteet. Yksityistuntien tavoitteena voi olla mm. jonkin ongelmakäytöksen työstäminen, peruskoulutus, lajikoulutus valitsemassanne lajissa joko harrastus mielessä tai tavoitteena kilpaileminen, koiran aktivointi sekä virikkeistäminen. Tunneilla kiinnitämme huomiota mm. työvälineisiin, sopiviin koulutusmetodeihin, ohjaustekniikkaan, uusien toivottujen käytöksien rakentamiseen ei toivottujen tilalle, sopivien vahvisteiden löytymiseen, oikeaan ajoitukseen ja asianmukaiseen kriteerin nostoon.

Neuvontatuki

Neuvonta tuki on käytössä koulutuksen ajan sähköpostin välityksellä sekä puhelimitse arkipäivisin parhaiten kello 10.00- 16.00 välisenä aikana. Meihin voi olla yhteydessä pienissäkin mieltä askarruttavissa seikoissa.

Yksityiskoulutusta varten kannattaa varata:
  • Runsaasti erilaisia makupaloja kuten esim. makkaraa, nakkeja, lihapullia, koiran palkitsemisherkkuja tai juustoa (koiran mielestä tavoiteltava palkkio)
  • Suositeltavaa on olla namivyölaukku/vastaava
  • Koiralle mieluisa lelu/ leluja
  • Naksutin/kosketuskeppi, mikäli sitä haluaa käyttää/oppia käyttämään
  • Kaulapannan sekä hihnan (ei mielellään fleksiä)
  • Jos treenit hallilla: Merkkailevalle koiralle Pee Padit (suositus)

SÄÄNNÖT JA EHDOT:

Tuntien ja koulutuspaketin maksaminen ja niiden siirtäminen/peruuttaminen

Kunkin tunnin peruuttaminen/siirtäminen tulee kyseeseen 2 päivää aikaisemmin. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Tuntien siirtäminen onnistuu kuitenkin vielä samanakin päivänä, mikäli kyseessä on selvästi yllättävä asia, kuten se että koiralla alkaa juoksut tai koira sairastuu. Huomioithan että koulutus maksu tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua ja se tulee näkyä suorituksena tai tästä tulee olla näyttää kuitti, ellei toisin sovita.

Malminkartanon ja Vihdin koulutuspaikka sekä pysäköinti

Osoite Malminkartanon hallille on: Vellikellontie 3, Helsinki. Tullessasi Malminkartanon hallille autolla, voit pysäköidä auton keltaisella kyltillä varustettuihin parkkipaikkoihin, jotka ovat hallin edessä olevalla parkkipaikalla. Kylteissä lukee keltaisella pohjalla ”DT”.

Vihdin koulutuskentän osoite on: Vekselintie 21, 03320 Vihti. Ajaessasi Vekselintietä olet saapunut perille kun näet oikealla puolella koiratarhat, keltaisen omakotitalon ja hiekkakentän talon takana. Auton voit parkkeerata joko ensimmäiselle parkkipaikalle, joka on aidan edessä tai ala parkkipaikalle hevostallin lähettyville.

Koirien pissatus Malminkartanossa

Huom! Malminkartanon hallin ollessa koulutuspaikkana, koiria voi pissattaa kauempana hallista, mutta ei aivan hallin ja asuinkerrostalon edustalla. Mikäli koirallasi on taipumusta merkkailuun ja sisälle pissailuun, kannattaa harkita Pee Padin hankkimista ostamalle suojahousut niitä myyvästä eläinkaupasta.