Kesän 2021 koiraleirit!

Kesän 2021 koiraleirit!

KESÄLLÄ 2021 JÄRJESTÄMME LASTEN JA NUORTEN VIIKONLOPPUPÄIVÄLEIREJÄ VIHDIN METSÄKYLÄSSÄ pe 11.6- su 13.6 ja pe 9.7- su 11.7 !

Leirit järjestetään Vihdin Metsäkylässä luonnonkauniissa ympäristössä. Leirit ovat suunnattu 9- 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mukaan tarvitsee oman/laina koiran ja koiran ruuat sekä runsaasti herkkuja koiralle koulutuksiin. Mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavilta, kysy lainakoiran saanti mahdollisuutta meiltä! Leirillä pääsee kouluttamaan koiraa arkipäivässä tarvittavassa perustottelevaisuudessa sekä tutustumaan ja harjoittelemaan eri lajeja kuten rallytokoa, näyttely osaamista, agilityä ja nenätyöskentelyä eri muodoissa. Myös toiveet huomioidaan! Leiri pitää sisällään myös eläimen käyttäytymistieteisiin perustuvaa tietoutta koiran käyttäytymisestä ja  kouluttamisesta.

Kukin leiri sisältää myös monipuolista ja hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa kuten metsäretkiä, grillausta ja tehtäväradan. Tule mukaan oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa, viettämään mahtavaa aikaa ja tutustumaan uusiin ystäviin! Kullekin leirille otetaan max. 6-8 koirakkoa/leiri.

Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan/ yhteisöpedagogi Johanna Joutsiniemi (Koirankuonolaiset) Lisätietoja saa numerosta 0405660162 tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com