Kesän 2020 koiraleirit!

Kesän 2020 koiraleirit!

KESÄLLÄ 2020 JÄRJESTÄMME LASTEN JA NUORTEN VIIKONLOPPUPÄIVÄLEIREJÄ VIHDIN METSÄKYLÄSSÄ 12.6- 14.6 ja 10.7- 12.7 !

Leirit järjestetään Vihdin Metsäkylässä luonnonkauniissa ympäristössä. Leirit ovat suunnattu 10- 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mukaan tarvitsee oman/laina koiran ja koiran ruuat sekä runsaasti herkkuja koiralle koulutuksiin. Mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavilta, kysy lainakoiran saanti mahdollisuutta meiltä! Leirillä pääsee kouluttamaan koiraa arkipäivässä tarvittavassa perustottelevaisuudessa sekä tutustumaan ja harjoittelemaan eri lajeja kuten rallytokoa, agilityä ja nenätyöskentelyä eri muodoissa. Myös toiveet huomioidaan! Leiri pitää sisällään myös eläimen käyttäytymistieteisiin perustuvaa tietoutta koiran käyttäytymisestä ja  kouluttamisesta.

Kukin leiri sisältää myös monipuolista ja hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa kuten metsäretkiä, grillausta ja amazing race kilvan koiran kanssa (ei osallistumis pakkoa kuitenkaan). Palkintoina luvassa mm. vapaavalintaisia kursseja Koirankuonolaisten kursseille! Tule mukaan oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa, viettämään mahtavaa aikaa ja tutustumaan uusiin ystäviin! Kullekin leirille otetaan max. 15 koirakkoa/leiri.

Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan/ yhteisöpedagogi Johanna Joutsiniemi (Koirankuonolaiset) Lisätietoja saa numerosta 0405660162 tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com