Järjestämme kursseja Helsingissä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki/Konala (lämminhalli), Käpylässä (ulkokurssit), Herttoniemessä (ulkokurssit). Tältä sivulta löytyy listaus alkavista Konalan kursseista aikajärjestyksessä.

Kursseille voi ilmoittautua kotisivujen etusivulta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com lähettäen omat yhteystiedot, koiran tiedot ja kurssin tiedot jolle haluaa ilmoittautua.

Lähetämme kurssi vahvistuksen, infokirjeen sekä laskun ilmoittautumisen myötä sähköpostitse (normaalisti muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta). Ohjeet ja ehdot löytyvät sivun ylävalikosta kohdasta “tietoa meistä” -> “ohjeet ja ehdot”.

Tervetuloa Koirankuonolaisten järjestämille kursseille!

LISTAUS KONALAN LÄMPIMÄSSÄ HALLISSA ALKAVISTA KURSSEISTA:

Pentujen perustottis-hihnakäytöstiiviskurssi 10.11- 24.11.2019 klo 11.00 - 11.50

Kurssin sisältö: Kurssilla harjoitellaan ja kehitetään arkipäivässä tarvittavaa perustottelevaisuutta sisältäen mm. rauhoitus keinojen, luoksetulon, luopumisen, odottamisen, ohitusten ja hihnakäytöksen harjoittelun. Myös muita aktivoivia harjoituksia kuuluu kurssin sisältöön. Kurssi sopii niin ensimmäiseksi kurssiksi kuin jatkokurssiksi jollekkin pentukurssille. Kurssille otetaan max. 6-8 koirakkoa.

Päivämäärät: 10. 11, 17.11, 24.11

Ohjaaja: Johanna Joutsiniemi 

Osoite: Ruosilantie 10, Helsinki/Konala

Hinta: 85 e

Arkitottis- hihnakäytöstiiviskurssi  10.11- 24.11. 2019 klo 18.00 - 18.50

Kurssin sisältö: Kurssi on suunnattu aikuisille koirille. Kurssille tulo ei vaadi etukäteisosaamista. Kurssilla harjoitellaan ja kehitetään arkipäivässä tarvittavaa perustottelevaisuutta sisältäen hihnakäytöksen, ohitusten, luoksetulojen ja luopumisten  harjoittelun. Myös muita aktivoivia harjoituksia kuuluu kurssin sisältöön. Kurssi sopii niin ensimmäiseksi kurssiksi kuin jatkokurssiksi jollekin pentukurssille. Kurssille otetaan max. 6-7 koirakkoa.

Päivämäärät: 10, 11, 17.11, 24.11

Ohjaaja: Johanna Joutsiniemi 

Osoite: Ruosilantie 10, Helsinki/Konala

Hinta: 85 e

Aktivointi ja nenätyöskentelykurssi klo 19.00 - 19.45

Kurssi esittely: Kurssin sisältö: Aktivointi- ja nenätyöskentelykurssilla aktivoidaan koiraa monipuolisten harjoitteiden kautta sekä tehdään erilaisia nenätyöskentely tehtäviä joita voi tehdä myös kotioloissa. Tämä kurssi sopii kaikille koirille riippumatta rodusta tai iästä! Harjoitukset toteutetaan kunkin koirakon lähtötaso ja toiveet huomioiden.

Päivämäärät: 10, 11, 17.11, 24.11

Ohjaaja: Johanna Joutsiniemi

Osoite: Ruosilantie 10, Helsinki/Konala

Hinta: 85 e