Lasten ja nuorten harrastustoiminta

KESÄN 2021 KOIRALEIRIT  (11.6- 13.6 ja 23.7- 25.7)

TERVETULOA LASTEN JA NUORTEN VIIKONLOPPUPÄIVÄLEIRILLE VIHDIN METSÄKYLÄÄN 23.7- 25.7.2021!

Leirit järjestetään Vihdin Metsäkylässä lähellä Vihdin kirkonkylää, luonnonkauniissa ympäristössä. Leirit ovat suunnattu 8- 14- vuotiaille lapsille ja nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mikäli lapsella ei ole omaa koiraa tai hän ei saa koiraa lainaksi tuttavilta, voitte kysyä lainakoiran saanti mahdollisuutta kauttamme.

LEIRIN SISÄLTÖ:
Leirillä pääsee kouluttamaan koiraa arkipäivässä tarvittavassa perustottelevaisuudessa, harjoittelemaan eri lajeja kuten rallytokoa, agilityä, koiratanssia ja nenätyöskentelyä. Myös toiveet huomioidaan!

Leiri sisältää myös monipuolista ja hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa kuten metsäretken, grillausta, tehtävä rastiradan ja kisailuja. Kullekin leirille otetaan max. 7 koirakkoa/leiri huomioiden kulloisetkin viranomaismääräykset.

LEIRIN AIKATAULU:
Pe 23.7 klo 10.00-14.30
La 24.7 klo 10.00-14.30
Su 25.7 klo 10.00-14.30

LEIRIN HINTA JA LEIRIPAIKAN VARAAMINEN:
Leirin hinta on 180 e/koirakko yhteensä kolmelta päivältä. Leirimaksuun sisältyy leiriläisen ruuat sekä oheismateriaalit. Oman leiripaikan varaus ja saanti vahvistuu leirimaksun maksamisen myötä. Leiripaikat varataan maksamisjärjestyksessä ja kullekin leirille otetaan max. 7 koirakkoa.


PAIKKA:
Kuutolantie 91, 03400 Vihti ja viereisen tallin koulutuskenttä.


MITÄ MUKAAN:
- Oma koira (tai laina koira)
- Koiralle ruuat, vesikuppi ja koulutus herkut
- Vesipullo
- Säänmukaiset vaatteet itselle ja koiralle
- Muut omat asiat
- Koiralle kaulapanta/ valjaat ja hihna (fleksi voi olla mukana tarvittaessa myös, mutta koulutus tuokioissa hihna olisi parempi)
- Koiralle olisi hyvä varata mukaan myös viilennysalusta kuumille hellepäiville.

RUOKAILU:
Leirillä tarjotaan lounas. Erityisruokavaliot ja allergiat sekä perussairaudet pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse.

TERVEYS:
Leirille voi tulla vain terveenä. Pienetkin flunssan oireet voivat herättää epäilyn korona viruksesta. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsi osallistuu leirille täysin terveenä. Samat ohjeet koskevat henkilökuntaa.  Ilmoitattehan lapsesi perussairaudet meille myös.

HYGIENIA JA PUHTAANAPITO:

Leirien aikana noudatamme viranomaisten antamia hygieniaohjeita. Kukin koskettaa leirillä vain omia koulutus välineitään. Ruokailussa huomioimme hyvän käsihygienian. Pidämme kaikissa tilanteissa myös turvaväliä toisiin nähden.

Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan/ yhteisöpedagogi Johanna Joutsiniemi. Leirillä työskentelee tarvittaessa myös apuo-ohjaaja riippuen leirille tulijoiden määrästä huomioiden viranomaissuositukset.

Mikäli teillä heräsi muuta kysyttävää, niin lisätietoja saa numerosta 0405660162 tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com


Hauskoja ja aurinkoisia leiripäiviä odotellen ja toivottaen!
Johanna Joutsiniemi
Koirankuonolaiset
P. 0405660162