Lasten ja nuorten harrastustoiminta

TERVETULOA LASTEN JA NUORTEN VIIKONLOPPUPÄIVÄLEIRLLE 2020 VIHDIN METSÄKYLÄÄN 10.7- 12.7 , 24.7- 26.7 tai 7.8- 9.8 !

Leirit järjestetään Vihdin Metsäkylässä luonnonkauniissa ympäristössä. Leirit ovat suunnattu 9- 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavilta, kysy lainakoiran saanti mahdollisuutta meiltä!

LEIRIN SISÄLTÖ

Leirillä pääsee kouluttamaan koiraa arkipäivässä tarvittavassa perustottelevaisuudessa sekä tutustumaan ja harjoittelemaan eri lajeja kuten rallytokoa, agilityä ja nenätyöskentelyä eri muodoissa. Myös toiveet huomioidaan! Leiri pitää sisällään myös tietoutta eläinten hoidosta ja käyttäytymistieteisiin perustuvaa tietoutta koiran käyttäytymisestä ja kouluttamisesta.

Kukin leiri sisältää myös monipuolista ja hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa kuten metsäretkiä, grillausta, tehtävä rastiradan ja kisailuja. Tule mukaan oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa, viettämään mukavaa aikaa koirien parissa ja saman henkisten kavereiden seurassa saaden myös uusia ystäviä! Kullekin leirille otetaan max. 8 koirakkoa/leiri.

Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan/ yhteisöpedagogi Johanna Joutsiniemi (Koirankuonolaiset). Lisätietoja saa numerosta 0405660162 tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com

LEIRIEN AIKATALU

Pe 10.7 klo 9.00- 15

La 11.7 klo 9.00- 15

Su 12.7 klo 9.00-15

HINTA

175 e/koirakko. Leirin osallistumismaksusta lähetetään lasku. Leirimaksuun sisältyy ruuat, vakuutus sekä materiaalit.

PAIKKA

Kuutolantie 91, 03400 Vihti

MITÄ MUKAAN

Oma koira (tai laina koira) koiralle ruoat, vesikuppi ja pullo, makupaloja, säänmukaiset vaatteet ja muut omat asiat.

RUOKAILU

Leirillä tarjotaan lounas sekä välipala. Erityisruokavaliot ja allergiat sekä perussairaudet pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 8.7.

 TERVEYS

Leirille voi tulla vain terveenä. Pienetkin flunssan oireet voivat herättää epäilyn koronaviruksesta. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsi osallistuu leirille täysin terveenä. Samat ohjeet koskevat henkilökuntaa.  Ilmoitattehan lapsesi perussairaudet meille myös.

HYGIENIA JA PUHTAANAPITO

Leirien aikana noudatamme viranomaisten antamia hygieniaohjeita. Kukin koskettaa leirillä vain omia koulutusvälineitään. Ruokailussa huomioimme hyvän käsihygienian.

Lasten ja nuorten koirakerho

Kerhossa saa perustietoja ja taitoja koirankoulutukseen sekä hoitoon liittyen. Kerhossa perehdymme mm. eri koirarotuihin ja niiden käyttötarkoitukseen, eri koiraharrastuslajeihin ja koiran käsittelyyn. Harjoittelemme käytännössä runsaasti koiran koulutusta opettaen koiralle arkipäivässä tarvittavia taitoja sekä aktivointi mielessä. Eri harrastuslajeina kerhossa on aiheina mm. TOKO, koiratanssi, jäljestys, agility ja näyttelyt.

Pyrimme järjestämään muutaman lainakoiran tarvittaessa kerholaisille, mikäli oman/ tuttavan koiran tuonti kerhoon ei ole mahdollista.

Tervetuloa mukaan kerhoon viettämään hauskaa aikaa koirasi kanssa, saamaan uusia tuttavuuksia, oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!

Agility painoitteinen leiri

Tämä leiri on suunnattu kaikenikäisille niin nuorille kuin aikuisille. Leirillä harjoitellaan agilityssä tarvittavia perustottelevaisuuteen liittyviä asioita, agilityssä vaadittavia pohjataitoja sekä agilityesteitä: kepit, keinulauta, putki, hypyt, rengas hyppy, pussi. Leiri ei vaadi etukäteisosaamisia vaan kaikki opetellaan tarvittaessa paikan päällä. Leirille voi tulla myös pidemmällä agilityssä olevat koirakot, heitä ohjataan heidän oman tasonsa mukaisesti leirillä.

Leirille mukaan koiran ruuat ja herkut (runsas määrä, herkkuja menee todella paljon!)
Leirin hinta sisältää majoituksen joko telttapaikalla tai sisämajoituksella, ruuat ihmisille, koulutukset, sekä leirivakuutuksen. Kysy myös meiltä lainakoiran saanti mahdollisuutta mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavalta!