Lasten ja nuorten harrastustoiminta

Nuorten viikonloppu koiraleiri

Leirit järjestetään Vihdissä. Leirit ovat suunnattu 10- 17 vuotiaille nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mukaan tarvitsee oman/laina koiran ja koiran ruuat sekä runsaasti herkkuja koiralle koulutuksiin. Mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavilta, kysy lainakoiran saanti mahdollisuutta meiltä! Majoitus leirillä tapahtuu yhteismajoituksessa kahden -6 hengen huoneissa. Leirillä pääsee tutustumaan ja harjoittelemaan eri lajeja: Koiratanssi, nosework, rallytoko, agility, näyttelyt ja naksutinkoulutus. Leiri pitää sisällään myös teoria tietoa koiran käyttäytymisestä, hoidosta ja kouluttamisesta.

Kukin leiri sisältää erilaista vapaa-ajan ohjelmaa kuten kilpailuja, makkaranpaistoa ja uimista. Tule mukaan oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa, viettämään mahtavaa aikaa yhdessä koirasi ja ystävien kanssa sekä saamaan uusia samanhenkisiä ystäviä! Kullekin leirille otetaan max. 15 koirakkoa/leiri. Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja ja nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Johanna Joutsiniemi (Koirankuonolaiset) sekä Lajikoulutuksista vastaa Jenni Siikanen koirankoulutusohjaaja (Taitoa Tassuihin).

Lasten ja nuorten koirakerho

Kerhossa saa perustietoja ja taitoja koirankoulutukseen sekä hoitoon liittyen. Kerhossa perehdymme mm. eri koirarotuihin ja niiden käyttötarkoitukseen, eri koiraharrastuslajeihin ja koiran käsittelyyn. Harjoittelemme käytännössä runsaasti koiran koulutusta opettaen koiralle arkipäivässä tarvittavia taitoja sekä aktivointi mielessä. Eri harrastuslajeina kerhossa on aiheina mm. TOKO, koiratanssi, jäljestys, agility ja näyttelyt.

Pyrimme järjestämään muutaman lainakoiran tarvittaessa kerholaisille, mikäli oman/ tuttavan koiran tuonti kerhoon ei ole mahdollista.

Tervetuloa mukaan kerhoon viettämään hauskaa aikaa koirasi kanssa, saamaan uusia tuttavuuksia, oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!

Agility painoitteinen leiri

Tämä leiri on suunnattu kaikenikäisille niin nuorille kuin aikuisille. Leirillä harjoitellaan agilityssä tarvittavia perustottelevaisuuteen liittyviä asioita, agilityssä vaadittavia pohjataitoja sekä agilityesteitä: kepit, keinulauta, putki, hypyt, rengas hyppy, pussi. Leiri ei vaadi etukäteisosaamisia vaan kaikki opetellaan tarvittaessa paikan päällä. Leirille voi tulla myös pidemmällä agilityssä olevat koirakot, heitä ohjataan heidän oman tasonsa mukaisesti leirillä.

Leirille mukaan koiran ruuat ja herkut (runsas määrä, herkkuja menee todella paljon!)
Leirin hinta sisältää majoituksen joko telttapaikalla tai sisämajoituksella, ruuat ihmisille, koulutukset, sekä leirivakuutuksen. Kysy myös meiltä lainakoiran saanti mahdollisuutta mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavalta!