Lasten ja nuorten harrastustoiminta

KESÄLLÄ 2020 JÄRJESTÄMME LASTEN JA NUORTEN VIIKONLOPPUPÄIVÄLEIREJÄ VIHDIN METSÄKYLÄSSÄ 12.6- 14.6 ja 10.7- 12.7 !

Leirit järjestetään Vihdin Metsäkylässä luonnonkauniissa ympäristössä. Leirit ovat suunnattu 10- 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Mitään ei tarvitse ennestään osata leirille tullessa. Mukaan tarvitsee oman/laina koiran ja koiran ruuat sekä runsaasti herkkuja koiralle koulutuksiin. Mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavilta, kysy lainakoiran saanti mahdollisuutta meiltä! Leirillä pääsee kouluttamaan koiraa arkipäivässä tarvittavassa perustottelevaisuudessa sekä tutustumaan ja harjoittelemaan eri lajeja kuten rallytokoa, agilityä ja nenätyöskentelyä eri muodoissa. Myös toiveet huomioidaan! Leiri pitää sisällään myös eläimen käyttäytymistieteisiin perustuvaa tietoutta koiran käyttäytymisestä ja  kouluttamisesta.

Kukin leiri sisältää myös monipuolista ja hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa kuten metsäretkiä, grillausta ja amazing race kilvan koiran kanssa (ei osallistumis pakkoa kuitenkaan). Palkintoina luvassa mm. vapaavalintaisia kursseja Koirankuonolaisten kursseille! Tule mukaan oppimaan uutta, kertaamaan vanhaa, viettämään mahtavaa aikaa ja tutustumaan uusiin ystäviin! Kullekin leirille otetaan max. 15 koirakkoa/leiri.

Leirien vastaavana ohjaajana toimii koirankoulutusohjaaja sekä nuoriso- ja vapaa-ajan/ yhteisöpedagogi Johanna Joutsiniemi (Koirankuonolaiset) Lisätietoja saa numerosta 0405660162 tai sähköpostitse koirankuonolaiset@gmail.com

Lasten ja nuorten koirakerho

Kerhossa saa perustietoja ja taitoja koirankoulutukseen sekä hoitoon liittyen. Kerhossa perehdymme mm. eri koirarotuihin ja niiden käyttötarkoitukseen, eri koiraharrastuslajeihin ja koiran käsittelyyn. Harjoittelemme käytännössä runsaasti koiran koulutusta opettaen koiralle arkipäivässä tarvittavia taitoja sekä aktivointi mielessä. Eri harrastuslajeina kerhossa on aiheina mm. TOKO, koiratanssi, jäljestys, agility ja näyttelyt.

Pyrimme järjestämään muutaman lainakoiran tarvittaessa kerholaisille, mikäli oman/ tuttavan koiran tuonti kerhoon ei ole mahdollista.

Tervetuloa mukaan kerhoon viettämään hauskaa aikaa koirasi kanssa, saamaan uusia tuttavuuksia, oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa!

Agility painoitteinen leiri

Tämä leiri on suunnattu kaikenikäisille niin nuorille kuin aikuisille. Leirillä harjoitellaan agilityssä tarvittavia perustottelevaisuuteen liittyviä asioita, agilityssä vaadittavia pohjataitoja sekä agilityesteitä: kepit, keinulauta, putki, hypyt, rengas hyppy, pussi. Leiri ei vaadi etukäteisosaamisia vaan kaikki opetellaan tarvittaessa paikan päällä. Leirille voi tulla myös pidemmällä agilityssä olevat koirakot, heitä ohjataan heidän oman tasonsa mukaisesti leirillä.

Leirille mukaan koiran ruuat ja herkut (runsas määrä, herkkuja menee todella paljon!)
Leirin hinta sisältää majoituksen joko telttapaikalla tai sisämajoituksella, ruuat ihmisille, koulutukset, sekä leirivakuutuksen. Kysy myös meiltä lainakoiran saanti mahdollisuutta mikäli sinulla ei ole omaa koiraa tai et saa koiraa lainaksi tuttavalta!