Kouluttajat

Johanna Joutsiniemi

Liittyen koirienkoulutus alaan, olen opiskellut koirankoulutusohjaajaksi sekä tehnyt töitä kouluttajana yli kymmenen vuoden ajan ohjaten mm. ongelmakäytöksen hallinta-, arkitottelevaisuuden perus- ja jatkokursseja, pentu-, koiratanssi-, vesimakkarajälki-, temppu-, näyttely-, koulutustekniikat -, arkatassut, lapsi- ja koira- ja ohituskursseja. Olen toiminut ohjaajana myös koiraleireillä ja kerhoissa. Yksityistunnit ja ogelmakoirankoulutus ohjaajan työ kuuluvat työnkuvaani. Ammatiltani olen myös nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja sekä yhteisöpedagogi.

Koulutuksissa pyrin luomaan kannustavan ja innostavan ilmapiirin, jossa kunkin koirakon on antoisaa harjoitella omista lähtökohdistaan käsin. Mielestäni tärkeää on yksilöllinen, asiantunteva ja selkeä ohjaus, jotta jokainen saisi koulutuksista mahdollisimman paljon eväitä arkipäivää ja tavoitteellista harrastamista varten.

jossu

Annika Rehtola

Olen suorittanut sekä eläintenkouluttaja tutkinnon että koiranomin opinnot.

Ensimmäinen koirani, kultainennoutaja Riku tuli elämääni 2005. Riku on nopea oppimaan mutta myös erittäin nopea kyllästymään jonka vuoksi Rikun kanssa on varottava liiaksi toistoja ja tehtävien on oltava tarpeeksi vaihtelevia. 2007 laumaan liittyi bordercollie Ossi joka on monessa mielessä Rikun vastakohta. Ossi on aina valmis toimintaan ja varsinainen työnarkomaani.

Olen harrastanut omien koirien kanssa usean vuoden ajan agilitya, rally tokoa, viestiä ja hakua. Erilaisia koirakursseja olen ohjannut vuosien ajan sekä työskennellyt paljon ongelmakoirankoulutuksen ja yksityistuntien parissa.

Laura Kupari

Esittely tulossa!